English Club

És l’altre gran novetat dels serveis que ofereix Triasport. És un projecte que començà a Monti-sion durant les festes de Nadal 2011. La persona responsable d'aquesta iniciativa és na Claire Crabtree, nativa amb moltíssima experiència en l’ensenyament de l’anglès a persones de diferents edats i nivells.

English Club té com a objectiu satisfer la gran demanda i/o necessitat que hi ha de millorar el nivell d’anglès emprant una metodologia divertida i diversa en la que alternam diferents entorns com ara Monti-sion, la biblioteca, la platja, una granja, el pavelló Joan Llaneras, el camp municipal de Ses Forques... Des d'una immersió total en l’idioma anglès intentam que els alumnes millorin el seu nivell jugant i passant-ho molt be amb activitats dinàmiques com visites d'esportistes d’elit, fent manualitats, reproduint converses de situacions quotidianes, cançons... A la nostra secció de "galeria d'imatges" podeu veure més fotografies del que és aquest servei.

Per començar, aquest primer any, em duit a terme activitats durant les vacances de Nadal, Setmana Santa i, dins el mes de juliol, hem realitzat un Summercamp, activitats de molta qualitat que han tengut molta acceptació.

De cara al curs 2012 /13 tenim previst incloure una programació en la que hi haurà activitats en dissabte. Al principi de curs escolar s’informarà de quins son els dies assenyalats en els que hi haurà activitat. També tenim previst promoure activitats per adults així com classes particulars d’anglès per a totes les edats.